Ondernemend-SFX
×
 x 

0 Items
Friday, 17 February 2023 10:34

Terug op de markt & Moederdag Featured

Team Maceta Team Maceta

Hallo iedereen!

Happy Valentine's Day voor iedereen! Geen bloemen gehad? Niet getreurd! Je kunt er altijd nog bij ons aankopen é! (Self)love is belangrijk doorheen het hele jaar.


Als eerste willen wij jullie eventjes eraan herinneren om op tijd ons een berichtje te sturen als je een leuk Moederdag cadeautje wilt bestellen. Je kunt dit doen via onze Instagram pagina of via mail. In onze vorige blog staat alle informatie. Neem eens een kijkje. Het zijn hele leuke potten dus laat deze kans niet liggen om je mama gelukkig te maken met een origineel cadeau.

Er is binnenkort (11 maart) terug een markt in Brugge waar wij mogen staan met onze mini. We zijn er vanaf 11u tot 17u. Wij zullen dan net 100 dagen hebben gevierd. Spannend. We gaan jullie dus extra enthousiast ontvangen. Super tof toch?! Het zou nog leuker zijn moest jij ook eens langskomen bij ons kraampje. Waar we precies gaan staan zal nog gecommuniceerd worden. Op een lentedag een markt doen is toch de perfecte activiteit en dan nog eens kunnen thuiskomen met een mooie bloempot voor in je living is toch geweldig, niet? Laten we met z’n allen hopen op mooi weer zodat we gezellig in de zon kunnen staan.

Tot 11 maart!

Team Maceta

×

Ondernemend-SFX

Ondernemend-SFX is de overkoepelende website van de werkgroep economie van 'De Frères' in Brugge, ook wel gekend onder de naam Sint-Franciscus-Xaveriusinstituut. Via onze webshop willen we het project van onze mini-ondernemingen, met de steun van Vlajo, in the picture plaatsen.

 

OVER ONS 


TOP